Loading...

Međunarodna SUD SIT multiaktivna utrka

08.05.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Dvočlani timovi istražit će novouređenu biciklističko-pješačku stazu Ćiro u Konavlima

U okviru višednevnog događanja „Proljeće u Konavlima”, u subotu, 16. svibnja 2015. održat će se besplatna međunarodna SUD SIT multiaktivna utrka. Start je u 10 sati na glavnoj rivi u Cavtatu, a cilj uz proglašenje pobjednika i prigodni domjenak je u 15 sati u pustolovnom parku Cadmos Villageu u Komajima.

Utrka uključuje vožnju kajacima, trčanje, spuštanje užetom niz stijenu i vožnju biciklom (tehničku opremu osigurava organizator), a duga je 25 kilometara. Natjecatelji će imati priliku proći očišćenom i označenom trasom nekadašnje uskotračne željeznice koja je prenamijenjena u biciklističko-pješačku stazu „Ćiro“ i voziti brdske bicikle kupljene u sklopu projekta SUD SIT.

Očekuje se 50-ak natjecatelja u tri kategorije – muškoj, ženskoj i mješovitoj kategoriji, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem linka do četvrtka, 14. svibnja 2015. ili sat vremena prije početka utrke za registracijskim stolom na rivi u Cavtatu.

Što je SUD SIT?

Cilj dvogodišnjeg projekta Održivi razvoj turizma posebnih interesa je unapređenje turističke ponude u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Općini Tivat. Projektne aktivnosti usmjerene su na razvoj novih paket aranžmana prilagođenih potrebama najvećih europskih tržišta na polju gastronomije, enologije, aktivnog odmora, itd.  u predsezoni i posezoni. Partneri projekta u Hrvatskoj su Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije (DUNEA) i Udruga Agroturizam Konavle, a u Crnoj Gori Općina Tivat, Turistička organizacija Tivat i JP Komunalno Tivat. Više o projektu saznajte na http://crossbordertourism.com/.

Više informacija:

Organizator: Zoran Ateljević, zoran.ateljevic@tmadventure.com, +385 (0)91 1129200 

Koordinator promotivnih aktivnosti: Luka Anđelinić; ured@agroturizam-konavle.hr; +385 (0)91 1506044

NAPOMENA: Za sadržaj su odgovorni Udruga Agroturizam Konavle i provedbeni partneri te isti ne odražava nužno stavove Europske unije i Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge. 

Program utrke

Poziv na utrku

Vaši komentari