Loading...

Međunarodni sajam turizma Place2go 2019.

25.02.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se od 15. do 17. ožujka u Areni Zagreb

Najveći turistički sajam u Hrvatskoj Place2go mjesto je gdje se susreću ponuda i potražnja turističkih destinacija te se suvremenim putnicima pružaju zanimljive i korisne infrmacije o domaćim i svjetskim destinacijama. Ovogodišnje izdanje osmo je po redu, ali po prvi puta odradit će se sa zemljom partnerom, Makedonijom.

Osim jačanja bilateralnih odnosa Hrvatske i Makedonije, ova suradnja doprinosi i jačanju klime povezanosti zemalja regije. Tako će veliki broj hrvatskih i regionalnih putnika koji posjete Place2go sajam imati jedinstvenu priliku upoznati se iz prve ruke s prirodnim ljepotama i drugim znamenitostima Makedonije.

„Republika Makedonija ostat će nam u sjećanju kako prva zemlja partner Place2go sajma. A činjenica da je Makedonija upravo naš sajam izabrala kao prvi koji će podržati kao zemlja partner čini nas vrlo ponosnima, ali pred nas stavlja dodatnu odgovornosti da na najbolji mogući način predstavimo tu divnu zemlju“, izjavila je Damjana Domanovac, direktorica Place2go sajma.

Sajam je do sada privukao preko 500 izlagača iz 34 zemlje svijeta, a prošlogodišnje izdanje posjetilo je više od 16 tisuća posjetitelja.

Cilj sajma je promicanje kulture putovanja, pružanje što većeg broja informacija o destinacijama, običajima, gastronomiji te građanima približiti mogućnost putovanja, a ujedno posjetitelji iz prve ruke mogu čuti iskustva prekaljenih svjetskih putnika.

Sajam traje tri dana, od 15. do 17. ožujka u Areni Zagreb, a petak 17. ožujka je dan za poslovne posjetitelje u organizaciji agencije za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij. B2B dan započet će službenim otvorenjem sajma, a bit će ispunjen predavanjima i panel raspravama o temama relevantnim za turizam u Hrvatskoj pa i šire. Tijekom petka ulaz će biti omogućen samo akreditiranim poslovnim posjetiteljima, dok je vikend posvećen svim ljubiteljima putovanja. Radno vrijeme sajma je 10 – 19 h, a ulaz je slobodan.

Više informacijamožete pronaći na službenoj stranici Place2go.

Izvor: Place2go, Tportal

Foto: Place2go

 

Vaši komentari