Loading...

Može li hrvatski turizam 365? - 2. korak!

27.08.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Konferencija o razvoju cjelogodišnjeg turizma održava se u Zagrebu 25. rujna 2018. godine

Nastavno na uspjeh prošlogodišnje konferencije „Može li hrvatski turizam 365?“ o razvoju cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj, 25. rujna 2018. u Zagrebu će se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore održati nastavak iste i to pod nazivom „Može li hrvatski turizam 365? - 2. korak!“.

Niz eminentnih domaćih i regionalnih turističkih lidera i stručnjaka ukazat će na potencijale, mogućnosti, pozitivne prakse i rješenja za produljenje sezone i razvoj cjelogodišnjeg turizma, a neki od njih su Christopher Hinteregger – PKF Tourismexperts, vrhunski stručnjak za razvoj destinacija iz Austrije, Tim Clancy iz Irske/BiH, Francisca Abreu iz Portugala i drugi, a o važnosti razvoja destinacija i kreiranju novih proizvoda govorit će i brojni lideri domaćeg i regionalnog turizma te ponuditi svoje viđenje problematike, potencijala i mogućih aktivnosti za daljnji razvoj. Poseban naglasak bit će i na motivima dolaska gostiju, ovaj put, sportu i kulturi. 

Konkretne planove i potencijalna rješenja moći ćemo čuti i od ministra turizma Hrvatske Garija Cappellija, ministra gospodarstva i turizma Slovenije Zdravka Počivalšeka, direktora HTZ-a Kristjana Staničića i drugih.   

Konferencija će ponuditi nova znanja i uspješne primjere iz prakse te zasigurno nove poticaje i ideje za razvoj poslovanja velikih i malih subjekata i kompanija te kreiranje i vođenje turističkih destinacija. 

Sve informacije o konferenciji Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak možete pogledati na www.turizam365.com, gdje se nalazi i prijava za sudjelovanje na konferenciji.

Prijavite se za sudjelovanje prije 15. rujna kako bi ostvarili popust od 10% kao član Udruge hrvatskih putničkih agencija.

 

Izvor i foto: Julius Rose d.o.o. poslovno savjetovanje / Business consulting

Vaši komentari