Loading...

MSC Cruises ima novog lidera od 2014. godine

11.10.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na Seatrade Europe-u u Hamburgu objavljeno je kako će novi izvršni predsjednik biti Pierfrancesco Vago od 1. siječnja

Nedavno održani Seatrade Europe, vodeći događaj u industriji kružnih putovanja koji se svake godine održava u Hamburgu, kompaniji MSC Cruises donio je novu lidersku ulogu. Naime, upravo je ovdje obznanjeno da će se predsjednik udruženja CLIA Europe (Cruise Lines International Association) Manfredi Lefebvre d’Ovidio povući s funkcije do kraja godine, a kormilo će prepustiti MSC-ovom izvršnom predsjedniku, Pierfrancescu Vagu, koji je ranije tog dana primio i nagradu Seatrade Personality of the Year 2013.

„Iznimna mi je čast preuzeti ovu izazovnu ulogu od 01. siječnja naredne godine. Manfredi Lefebvre d'Ovidio ostavio je snažno naslijeđe, pod njegovim vodstvom izgradili smo industriju kojom se ponosimo. Zajedno zapošljavamo više od 325.000 Europljana, ugošćujemo njih više od 6 milijuna na našim brodovima i pridonosimo europskom gospodarstvu s gotovo 38 milijardi eura.“ - rekao je Vago.

Pierfrancesco Vago također je imenovan i „Seatrade osobom godine“. Njegovi strateški potezi u vodstvu kompanije MSC Cruises kroz investicijski program vrijedan 6 milijardi eura stvorili su jednu od najvećih svjetskih kompanija u privatnom vlasništvu, koja zapošljava preko 15.500 zaposlenika u 45 zemalja, a to je svakako razlog zašto su Seatrade i V. Ships odabrali upravo njega među brojnim nominiranima.

Vaši komentari