Loading...

MSC Cruises nastavlja s plovidbom Mediteranom

12.01.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prvo krstarenje broda MSC Grandiosa nakon privremene obustave plovidbe ide 24.01.2021. s polaskom iz Genove

Kao rezultat produženja restriktivnih mjera koje se odnose na kretanja unutar Italije kako je utvrđeno najnovijom uredbom talijanske vlade koja onemogućuje pristup i korištenje ukrcajnih luka do 15.01., MSC Cruises je najavio da je primoran otkazati krstarenje broda MSC Grandiosa s polaskom iz Genove 10.01. te, iz predostrožnosti, krstarenje s polaskom 17.01.2021. Kao rezultat navedenog, prvo krstarenje broda MSC Grandiosa nakon privremene obustave plovidbe zbog uvođenja spomenutih mjera tijekom blagdanskog razdoblja bit će 24.01.2021. s polaskom iz Genove.

Perjanica flote kompanije MSC Cruises nastavit će sa svojim redovnim tjednim krstarenjima isplovljavajući iz Genove svake nedjelje i posjećujući talijanske luke: Civitavecchiju, Napulj, Palermo te Vallettu na Malti, a ukrcaj će biti moguć u svakoj od spomenutih talijanskih luka. MSC Grandiosa će navedenim itinererom ploviti do 21.03., a nakon toga će ostati u zapadnom Mediteranu s novim itinererom u sklopu svog ljetnog programa.

MSC Magnifica će nastaviti s plovidbom 14.02. isplovljavajući iz Genove na 11-noćna krstarenja koja su osmišljena kako bi gosti imali priliku na jednom putovanju otkriti atrakcije istočnog i zapadnog dijela Mediterana uz obilazak Italije, Grčke i Malte.

MSC Cruises je trenutno u procesu obavještavanja svih putnih agenata i gostiju s rezervacijama na dva otkazana krstarenja broda MSC Grandiosa.

Izvor i foto: MSC Cruises

Vaši komentari