Loading...

MSC Cruises predstavio itinerer broda MSC Magnifica

15.09.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Koji će se na svoje prvo krstarenje otisnuti 19.10.2020. uz primjenu mjera zdravstvenog i sigurnosnog protokola kompanije

MSC Cruises najavio je kako će njegov drugi brod koji će ponovno započeti s plovidbom, MSC Magnifica, imati još bogatiji i duži itinerer po povratku na more 19.10. s nizom od 7 krstarenja uključujući i 8-noćno božićno krstarenje s polaskom 18.12. iz Genove.

Novi itinerer broda MSC Magnifica uključivat će zapadni i istočni Mediteran: brod će iz matične luke Genove posjećivati Livorno (za posjet Firenci i Pisi), Messinu na Siciliji, Vallettu na Malti, Pirej (za posjet Ateni) i Katalolon (za posjet Olimpiji) u Grčkoj te Civitavecchiju (za posjet Rimu) prije povratka u Genovu.

Iz MSC Cruisesa poručuju kako je ovaj 10-noćni itinerer osmišljen za goste koji preferiraju duža putovanja s više destinacija koje mogu posjetiti uz više vremena provedenog na moru – zahvaljujući popularnosti zaštićenih izleta koje je ova kompanija za kružna putovanja predstavila prošli mjesec u sklopu svog novog zdravstvenog i sigurnosnog protokola.

Istovremeno, kompanija je produžila trenutni program broda MSC Grandiosa do kraja godine uključujući i božićno krstarenje s polaskom 20.12. iz Genove. MSC Grandiosa nudi 7-noćna krstarenja s ukrcajem u talijanskim lukama Genova, Civitavecchia, Napulj i Palermo uz pristajanje u Valletti.

Treba napomenuti kako je novi protokol MSC Cruisesa, koji će također biti uveden i na brod MSC Magnifica, uključuje univerzalni zdravstveni pregled svih gostiju i posade prije ukrcaja na brod, pojačane mjere čišćenja i dezinfekcije, primjenu mjera fizičkog distanciranja, nošenje maski u javnim prostorijama te korištenje tehnologije koja pruža pomoć pri identifikaciji bliskih kontakata u slučaju potrebe. Rigorozni standardi ovog protokola u svrhu očuvanja zdravlja i sigurnosti primjenjuju se i na svim izletima na obali radi zaštite dobrobiti gostiju kao i zajednica koje se posjećuju.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: MSC Cruises 

Vaši komentari