Loading...

Nagrada Istanbul: Glasujte za grad Crikvenicu

10.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Glasovati možete do 21.11.2017.

Nagrada Istanbul dodjeljuje se za grad koji se prijateljski odnosi prema okolišu te ima za cilj prepoznati i nagrađivati napore lokalnih vlasti da poboljšaju okoliš i kvalitetu života te promoviraju održivi razvoj u mediteranskim obalnim gradovima.

Namjera je ohrabriti lokalne vlasti da se okrenu budućnosti koja će biti bliža okolišu i omogućiti im da djeluju kao uzor kako bi inspirirali druge gradove.

U finale natječaja za nagradu Istanbul ušao je grad Crikvenica zajedno s još dva grada: Izmir (Turska) i Tel Aviv - Yafo (Izrael). Dobivanje nagrade ovisi o broju glasova za pojedini grad te pozivamo sve da pomognu Crikvenici u osvajanju prvog mjesta na linku - ovdje. Prije samoga glasovanja potrebno je u registracijski obrazac unijeti svoje ime i prezime i e-mail adresu te glasovati s poveznice koja će Vam biti poslana na e-mail adresu koju ste unijeli. Glasovanje je otvoreno do 21. studenoga 2017.

Više informacija pronađite ovdje.

Podsjećamo kako je UHPA prepoznala intenzivni razvoj te izuzetne rezultate i rast turističkih pokazatelja destinacije te odabrala Crikvenicu za preporučenu domaću destinaciju godine 2017./2018.

Izvor i foto: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Vaši komentari