Loading...

Najava ICT Supergirls 2017 eventa

20.04.2017
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Povodom Međunarodnog dana djevojaka u ICT-u koji se tradicionalno održava u travnju, tvrtka Lemax ponovno organizira ICT Supergirls 2017. Događaj će se održati u srijedu, 26. travnja, a cilj je potaknuti i ohrabriti mlade djevojke da zamisle svoju budućnost u tehnološkom sektoru.

Poduzeće Lemax treću godinu zaredom organizira event pod nazivom „ICT Supergirls 2017“ povodom međunarodnog “Girls in ICT day” koji se tradicionalno održava u travnju. „ICT Supergirls 2017“ event održat će se u srijedu 26. travnja 2017. s početkom u 12 sati u prostorijama poduzeća. Svrha eventa je ohrabrivanje i poticanje mladih djevojaka da zamisle svoju budućnost u tehnologiji, prepoznaju prilike i prihvate izazove koje ICT industrija nudi.

Kao i prethodnih godina sudionice će imati priliku poslušati zanimljiva predavanja djelatnica Lemax-a te uspješnih poslovnih žena s hrvatske ICT scene –>  Mie Biberović – izvršne urednice Netokracije, Ive Biuk – UX dizajnerice u Amphinicy Technologies, Martine Grgić – suosnivačice Smart Lumies-a  i Ivane Herceg Batić – voditeljice marketinga za Cedevitu u Atlantic Grupi. 

Ove godine u sklopu eventa uveden je mentorski program naziva "You can do IT" - inicijativa pokrenuta kako bi se pomoglo  djevojkama da se bolje upoznaju s mogućnostima i izazovima poslovnog svijeta, posebice sa zanimanjima unutar ICT-a.

Cijeli event podržavaju sponzori Beauty Box i Dr. Theiss, koji će svaku od sudionica nagraditi poklon paketima svojih proizvoda, a nekoliko sretnica imat će priliku besplatno sudjelovati na radionici robotike u organizaciji Gradionice.

„Girls in ICT day“ do sada je obilježen u 160 zemalja s više od 7200 događaja u kojem je sudjelovalo preko 244 000 djevojaka i žena širom svijeta.

Više informacija o načinu prijave i samom ICT Supergirls 2017 eventu se mogu pronaći na službenoj web stranici.

Vaši komentari