Loading...

Najveća televizijska promocija hrvatskog turizma do sada

13.10.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Počelo je emitiranje "Croatia´s finest" na National Geographic Channel-u

Prvi i jedini hrvatski gastronomski putopis na engleskom jeziku, Croatia’s Finest, od subote, 01. listopada, započeo je s prikazivanjem na National Geographic Channel-u za azijsko tržište (Kina, Japan, Indija, Malezija, Saudijska Arabija, Južna Koreja, Bahrain, Ujedinjeni Arapski Emirati pa čak i dio Afrike) piše Poslovni dnevnik, a kroz sljedeće tri godine, s repriznim emitiranjima, više od pola milijarde ljudi moći će upoznati Hrvatsku, njezinu bogatu kulturnu baštinu, prirodne ljepote i vrhunsku gastonomsku ponudu što će, biti najveća promocija Hrvatske i hrvatskih proizvoda u svijetu do sada.
 
Putopis se trenutno emitira 20 puta tjedno (svaki tjedan po dvije polusatne epizode s više repriznih emitiranja). Croatia’s Finest prvi je veliki hrvatski gastronomski putopis na engleskom jeziku koji se snimao na području cijele Hrvatske, a čija je zvijezda britanski MasterChef Dhruv Baker. U svakoj od epizoda - u trajanju od 30 minuta - gospodin Baker kuha na otvorenom i to na najljepšim lokacijama na kojima nitko do sada nije kuhao. Inspiriran autohtonim hrvatskim jelima - koje kuša na svakoj lokaciji koju posjećuje - britanski MasterChef u svakoj od epizoda pripravlja vlastite kreacije od svježih hrvatskih namirnica.
 
Trenutno se pregovara i s drugim svjetskim TV kućama pod vodstvom distribucijske kuće OPTIMUM TELEVISION iz Londona na europskom tržištu (Njemačka, Nizozemska, Španjolska, Italija, Poljska, Danska i Švedska) kao i drugim zemljama svijeta među kojima su Kanada, SAD, Brazil i Australija. Dakle, radi se o višemilijunskom gledateljstvu (za sada gotovo pola milijarde). Osim National Geographic Channel-a za azijsko tržište, Croatia’s Finest se emitira u Velikoj Britaniji na kanalu Holiday & Cruise TV - Sky Channel 256, a uskoro kreće emitiranje i u Rusiji.
 
Cijeli projekt možete pratiti i na Facebooku.

Vaši komentari