Loading...

Nastavak edukativnih radionica u Splitu

28.11.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na temu cikloturizma i enogastronomije u prosincu 2018. godine

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija do kraja 2018. godine planira održati radionice na temu Koordinacija aktivnosti sustava TZ (DMO), turističkih agencija (DMK) i ostalih dionika turističke ponude na razvoju turističkih proizvoda kulturnog turizma, cikloturizma i enogastronomije. 

Do sada su održane dvije radionice 20. i 27. studenog 2018. godine za razvoj turističkih proizvoda kulturnog turizma u Splitu. 

Do kraja prosinca orgnizirat će se još četiri radionice, dvije na temu cikloturizma i dvije na temu enogastronomije. Radionice će se održati u Hotelu Park u Splitu prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Prva radionica (03.12.2018.) na temu cikloturizma ima za cilj identificirati teme, područja i aktivnosti koji do sada nisu obuhvaćeni razvojem složenih turističkih proizvoda, identificirati potencijalne nositelje posebnih kompetencija i ideja za razvoj novih turističkih proizvoda koji nedostaju u ponudi. Cilj druge radionice (06.12.2018.) je identificirati i evaluirati razrađene ideje te ih doraditi, uskladiti i nadopuniti prema sugestijama prisutnih sudionika uz formuliranje prijedloga odrednica marketinškog plana za pojedine proizvode i linije turističkih proizvoda. 

Stručne radionice namijenjene su zaposlenima u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim uz razvoj turizma, turističkim agencijama (komercijalisti, produkt menadžeri) te potencijalnim gospodarskim i drugim subjektima vezanim za razvoj turizma.

Ukoliko želite sudjelovati svoj dolazak možete potvrditi na e-mail: info@dalmatia.hr.

Izvor i foto: UHPA i TZSDŽ

Vaši komentari