Loading...

Nastavak radionica na temu koordinacije aktivnosti sustava DMO i DMK

07.01.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca jer je broj sudionika na ograničen

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija tijekom 2019. godine nastavlja realizirati program edukacije za javni i privatni sektor na temu: „Koordinacija aktivnosti sustava destinacijskih menadžment organizacija DMO i destinacijskih menadžment kompanija DMK“ uz izvođenje po 3 radionice na području 10 turističkih klastera Hrvatske što podrazumijeva Grad Zagreb, klaster Središnja Hrvatska, klaster Slavonija, klaster Istra, klaster Kvarner, klaster Lika-Karlovac, klaster Dalmacija-Zadar, klaster Dalmacija-Šibenik, klaster Split i klaster Dubrovnik.

Stručne radionice namijenjene su direktorima turističkih zajednica i stručnim suradnicima u turističkim zajednicama na razini gradova, općina i županija, zaposlenima u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim uz razvoj turizma te komercijalistima turističkih agencija koje posluju kao DMK i/ili potencijalni DMK.

U tijeku su prijave za prvu radionicu na području klastera Dalmacija - Split i za treću radionicu za klaster Grad Zagreb. Radionica za klaster Dalmacija - Split održat će se 14.01.2019. u hotelu Park Split u trajanju od 9:00 - 12:30 sati. Prijaviti se možete putem sljedećeg linka ovdje. 

Radionica za klaster Grad Zagreb održat će se 17.01.2019. u Forumu Zagreb - kongresni centar u trajanju od 12:00 - 15:30 sati. Prijaviti se možete putem sljedećeg linka ovdje.

Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca jer je broj sudionika na radionicama ograničen.

Cilj radionica je identifikacija stanja i glavnih izazova u komercijalizaciji složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa, stanja i glavnih izazova u suradnji i komunikaciji sustava turističkih zajednica s postojećim DMK i/ili potencijalnim DMK, dugoročnih obrazovnih potreba i odabira prioriteta u nastavku edukativnih aktivnosti u okviru razvoja DMK.

Ostale radionice koje se planiraju održati u 2019. godini pratite putem službene stranice HTZ-a.

Izvor i foto: HTZ & UHPA

Vaši komentari