Loading...

Natječaj: Milijun kuna za turizam

30.12.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Natječaj Zagrebačke županije je namijenjen organiziranji i održavanju gospodarskih, tradicijskih, kulturnih, sportskih ili drugih manifestacija na području županije koje potiču razvitak turističke djelatnosti.

Natječaj je otvoren do 30. siječnja 2014. godine.

Uz popunjen prijavni obrazac za natječaj, obavezno je priložiti program, organizacijski i financijski plan manifestacije s podacima o organizatoru i suorganizatorima, karakteristike manifestacije te pojašnjenje autentičnosti, tradicije i posebnosti u odnosu na slične manifestacije, dokaz o pravnom statusu organizatora (izvadak iz odgovarajućeg registra), potvrda nadležne porezne uprave o nepostojanju duga prema državi, ne starija od 6 mjeseci.

Sredstva iz natječaja biti će namijenjena za sufinanciranje: aktivnosti i radova na neposrednoj realizaciji manifestacije, promotivnih aktivnosti, troškova organizacije kulturno-umjetničkog programa, izrade promidžbenih materijala, troškova prijevoza i smještaja sudionika itd.

Tekst natječaja i prijavni obrasci nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr), a više informacija može se dobiti na tel. broju 01/ 6009421 ili e-mailom na a.zelic@zagrebacka-zupanija.hr. Prijave i natječajna dokumentacija dostavljaju se osobno ili poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72,  PP 974, 10001 Zagreb s naznakom „natječaj za turističke manifestacije“.

Inače, Zagrebačka je županija za turizam u 2014. godini predvidjela oko 3,6 milijuna kuna. 

 

Vaši komentari