Loading...

NET: Anketa o utjecaju koronavirusa na industriju putovanja

23.09.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Neformalna mreža velikih europskih udruženja poslodavaca u turizmu i prometu (NET) anketom želi izmjeriti trenutne uvjete za poslovanje u EU kako bi u narednom periodu što kvalitetnije zastupali interese sektora

NET – The Network for the European Private Sector in Tourism čine velika europska udruženja poslodavaca u turizmu i prometu, okupljena oko zajedničkih sektorskih ciljeva sa željom za razvijanje suradnje s kreatorima politika na razini Europske unije.

Kako bi izmjerio trenutne uvjete za poslovanje i ustrojio svoje pozicije po pitanju financijskih potreba u sektoru, uslijed globalno negativnih utjecaja COVID-19 pandemije, NET anketira poslodavce krovnih europskih udruženja.

Rok za popunjavanje ankete (dostupne ovdje) je 30. rujna, a rezultati će biti predstavljeni uoči Europske turističke konvencije koju je Komisija najavila još u svibnju a s ciljem pokretanja dijaloga o održivom oporavku, strateškoj orijentaciji turizma sutrašnjice i usmjeravanju budućeg rada i suradnje na ovom području. Konvencija se održava online 12. listopada, a registracija je otvorena svim dionicima u turizmu – ovdje.

Izvor: ECTAA

Photo: NET

 

Vaši komentari