Loading...

Nova brošura: UHPA iz godine u godinu

13.02.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Brošura govori o brojnim značajnima aktivnostima, trenutcima i uspjesima Udruge koji su se dogodili od 2010. do 2014. godine.

Udruga hrvatskih putničkih agencija izdala je u veljači brošuru koja obuhvaća rad Udruge u posljednjih pet godina i svojevrsni je nastavak monografije 20 godina Udruge hrvatskih putničkih agencija. Brošura govori o brojnim značajnima aktivnostima, trenutcima i uspjesima Udruge koji su se dogodili od 2010. do 2014. godine.

„Posljednjih je godina turistički sektor, kao i ostatak gospodarstva bio zahvaćen financijskom krizom što je ostavilo traga na poslovanje turističkih agencija i turoperatora. Sve aktivnosti i projekti poduzeti su i pokrenuti upravo iz razloga da turističke agencije uspješno prebrode ovo razdoblje te da specijalizacijom i razvojem poslovanja dokažemo da možemo ravnopravno konkurirati turističkim agencijama i turoperatorima iz Europske i svijeta“, osvrnuo se u predgovoru brošure na posljednjih nekoliko godina rada UHPA-e Boris Žgomba, predsjednik UHPA-e.

Brošura na jednom mjestu donosi pregled  ključnih aktivnosti, postignuća i projekata od kojih su neki uvršteni i u najbolje primjere projekata u EU turizmu.  „Svi ti rezultati ne bi bili mogući da ne postoji uvjerenje vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj da je UHPA ključni faktor u zastupanju njihovih interesa“, komentirao je rezultate Udruge Željko Trezner, direktor UHPA-e.

Pročitajte i ostale zanimljive rubrike kao što su UHPA u brojkama, Popis održanih sjednica i Popis članova UHPA-e.

 

 

Vaši komentari