Loading...

Nova era za buduće kuhare

28.09.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prvi međunarodni studij gastronomije otvoren u Splitu

 
U Splitu je 14. rujna, u Hotelu Park, otvoren prvi međunarodni studij gastronomije Visoke škole Aspira. Tom prilikom priređen je gastro spektakl uz vrhunske delicije hrvatskih i inozemnih chefova, slastičara i sommelliera te okrugli stol o važnosti visokog obrazovanja za ugostiteljska zanimanja.
 
Studenti će teorijska  i praktična znanja stjecati od mnogih uglednih chefova, među kojima su Andrej Barbieri, Denis Galić, Dino Galvagno, Antun Nišević, Branko Ognjenović, Zdravko Perić, Braco Sanjin, Zdravko Tomšić, Denis Zembo, Hrvoje Zirojević i Vincenzo Guarino (nositelj Michelinove zvjezdice). Seminari i radionice odvijat će se u moderno opremljenim kuhinjama, a kroz terensku nastavu studenti će steći posebno iskustvo upoznavanja hrvatske i svjetske gastro-enološke ponude.
 
Suradnja s uglednom Swiss Education Group, jednom od vodećih svjetskih obrazovnih organizacija hotelijerstva i turizma, osigurala je Aspirinim studentima mogućnost nastavka školovanja u Švicarskoj te stjecanje švicarske i američke diplome, što je nedvojbeno jedna od bitnih dodatnih pogodnosti zbog kojih su ovi turistički programi vrlo traženi.
 
Više o samome studiju možete pročitati ovdje.

Vaši komentari