Loading...

Nova internetska stranica posvećena sportu u Zagrebu

15.09.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za potrebe promocije Zagreba kao idealne sportske destinacije izrađen je i prigodni film

U suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, TZ grada Zagreba objavila je novu internetsku stranicu Sport u Zagrebu. S obzirom na sve veći značaj grada Zagreba kao suvremenog sportskog središta te potrebu daljnjeg pozicioniranja Zagreba u segmentu sportskog turizma, stranice obuhvaćaju pregled aktualnih sportskih događanja, popis sportskih i rekreacijskih objekata i dvorana, prijedlog aktivnosti te povijesni osvrt na bogatu zagrebačku i hrvatsku sportsku povijest.

„U organizaciji brojnih sportskih događanja, Hrvatska se pokazala kao izvrstan domaćin, a uprava takva događanja svakodnevno doprinose i potpunijoj te raznovrsnijoj turističkoj ponudi. Razvojem sportskog turizma doprinosimo i razvoju cjelogodišnjeg turizma, stoga pozdravljam ovakvu suradnju TZGZ i HOO, čime će turisti, posebice ljubitelji sporta, na jednom mjestu imati prilike saznati sve informacije o aktualnim sportskim događanjima te bolje upoznati zagrebačku, odnosno hrvatsku povijest sporta. Ovim putem sve organizatore sportskih i drugih događanja još jednom pozivam na odgovornost i poštivanje epidemioloških mjera, a turiste na odgovorno uživanje u bogatoj turističkoj ponudi Zagreba i Hrvatske.“, izjavila je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

„TZGZ razvija sportski turizam kao posebni oblik turističke ponude koji doprinosi stvaranju nove, kvalitetne i konkurentne pozicije na turističkom tržištu. Zagreb se u više navrata pokazao i dokazao kao vrhunski domaćin brojnim domaćim i međunarodnim sportskim priredbama, uključujući i razna svjetska prvenstva te svjetske kupove. Isto tako, naš grad nudi sjajne prostore na otvorenom i zatvorenom za profesionalno, amatersko i rekreativno bavljenje sportom, kao i za sportske pripreme stranih i domaćih natjecatelja. Naše stranice objedinjuju na jednom mjestu cjelokupnu zagrebačku sportsku ponudu, pružajući, tako, potrebne informacije na pregledan, učinkovit i efikasan način. Osim toga, nove stranice predstavljaju platformu za konkretne promotivne aktivnosti koje ćemo pojačati i s novim promotivnim filmom posvećenom sportu u Zagrebu.“, izjavila je direktorica TZGZ-a Martina Bienenfeld.

Stranice dostupna je na šest jezika – engleski, francuski, njemački, španjolski, talijanski i, naravno, hrvatski, a navigacija je osmišljena po kategorijama po kojima se može brzo i jednostavno pretraživati.

Za potrebe promocije grada Zagreba kao idealne sportske destinacije izrađen je i prigodni film koji je dostupan na službenom YouTube kanalu.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: TZGZ

Vaši komentari