Loading...

Nova priznanja za Uniline

30.10.2018
Uniline d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Unilineu dodijeljena plaketa Zlatna kuna i nagrada za najbolju veliku DMK putničku agenciju

Plaketa Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula dodijeljena je Unilineu u kategoriji najuspješnijih trgovačkih društava u 2017., koja zapošljavaju između 50 i 249 zaposlenih.

''Plaketa Zlatna kuna potvrda je kontinuiteta naših uspjeha i ujedno obveza da tim putem nastavimo i dalje. Zahvaljujem se svim zaposlenicima i poslovnim partnerima s kojima dijelimo ovu nagradu budući da smo zajedno gradili sve naše dosadašnje uspješne poslovne rezultate'' izjavio je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea, prilikom uručenja ovog priznanja na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula održanoj 30. listopada 2018. u Multimedijalnom centru u Rovinju.

''Uz to, ponosni smo što je Uniline, kao vodeći hrvatski turoperator, i ove godine na Danima hrvatskog turizma održanima na Hvaru, proglašen najboljom velikom DMK putničkom agencijom. Potvrda je to našeg dosadašnjeg rada te kontinuiranog razvoja i širenja na nova emitivna tržišta poput dalekoazijskih i južnoameričkog. U fokusu naše dugoročne strategije su i daljnji iskoraci u projekte sportskog i zdravstvenog turizma te hotelskog menadžmenta kao i nove selektivne oblike turizma. Imajući u vidu činjenicu da nam u narednom razdoblju predstoji, doslovce rečeno, bitka za svakog gosta, vjerujemo da će to prepoznati državne institucije i sama Hrvatska gospodarska komora. Ono što svakako očekujemo je reguliranje posebnog postupka oporezivanja turističkih agencija, adekvatna stopa PDV-a koja će biti konkurentna mediteranskim turističkim zemljama te fleksibilniji zakon u radu. Svakodnevno smo izloženi tržišnim izazovima i promjenama te očekujemo da to razumiju i da se u tom smjeru mijenjaju i svi dionici koji stvaraju okvire i poslovno okruženje za naše poslovanje'', zaključio je Žgomba.

Uniline je u segmentu putničkih agencija i organizatora putovanja u 22 godine svog postojanja i poslovanja postao jedan od prepoznatljivih simbola hrvatskog turizma s prodajnom mrežom od više od tisuću putničkih agencija, turoperatora i partnera diljem Hrvatske i svijeta. Počevši od 5 turističkih grupa dovedenih 1996. u Istru, danas pruža usluge za oko 360 tisuća gostiju godišnje u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe, ostvarivši u 2017. godini prihod od više od 380 milijuna kuna.

Izvor i foto: Uniline d.o.o.

 

Vaši komentari