Loading...

Nova Rent a Car dobio svjetsku nagradu "World Travel Award"

09.10.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Najprestižniju nagradu u svjetskoj turističkoj ponudi dobio je UHPA-in pridruženi član

Tvrtka Nova Rent a Car osvojila je svjetsku nagradu "World Travel Award" istoimene organizacije iz Londona kao Vodeći rent a car u Hrvatskoj za 2017. godinu. Dodjela se održala 30. rujna 2017. u St. Peterburgu (Rusija). 

Ova nagrada se smatra velikim priznanjem u turizmu za UHPA-inog pridruženog člana čije je sjedište u Trogiru, a nagrađivane su i kategorije poput turističke destinacije, hoteli i odmorišta, krstarenja, turističke tehnologije, putovanja i avio kompanije. Dobitnike odabiru profesionalci iz turističke industrije, razvrstani po kontinentima i pojedinim zemljama.

Ispunjavajući kriterije poput zadovoljstva klijenata, kvalitete proizvoda i usluge ova nagrada veliko je priznanje za UHPA-inog pridruženog člana. Rino Pavlov iz tvrtke Nova Rent a Car izjavio je: "Nagrada je dokaz da gradimo tvrtku u pravom smjeru i predstavlja motivaciju za nastavak u pružanju vrhunske vrijednosti i iskustva našim korisnicima te na taj način nastojimo biti produžena ruka i pouzdan partner ostalim relevantnim dionicima u turizmu."

Više o dodjeli možete pročitati ovdje

 

Izvor i foto: Nova Rent a Car

Vaši komentari