Loading...

NOVA rent a car postao službeni sponzor Hrvatskog vaterpolskog saveza

27.06.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

S kvalitetnim partnerom, pridruženim članom UHPA-e, Hrvatski vaterpolski savez je ojačao svoj vozni park

NOVA rent a car, pridruženi član UHPA-e, i Hrvatski vaterpolski savez (HVS) potpisali su 05. lipnja u Zagrebu ugovor o poslovnoj suradnji kojom Nova rent a car postaje poslovni partner i sponzor Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Ugovor su potpisali Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a i Rino Pavlov, direktor marketinga i član uprave NOVA rent a car-a.

''Posljednjih pet Svjetskih prvenstava Hrvatska je osvajala medalje, što još nikome nije pošlo za rukom. Iznimno smo ponosni na taj uspjeh koji nam je ujedno i veliki motiv da ova godina bude šesta uzastopna godina da Hrvatska na Svjetskim prvenstvima stoji na postolju. Potpisivanjem ugovora s NOVA rent a car-om Hrvatska vaterpolska reprezentacija dobila još jednog respektabilnog partnera koji će je pratiti na putu ostvarivanja uspješnih rezultata.'', rekao je Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a.

Tvrtka NOVA rent a car djeluje iz gotovo svih većih aerodroma i gradova, nastojeći klijentima olakšati njihov boravak i putovanje u Hrvatskoj. Vrlo dobar ugled u rent a car industriji posljedica je visoke razine usluge, prijateljskog i učinkovitog osoblja, pristupačnih cijena i zadovoljnih klijenata.

''Kako smo u NOVA rent a car-u ljubitelji sporta općenito, tako smo kroz vaterpolo koji je jedan od vodećih i najtrofejnijih momčadskih sportova u Hrvatskoj, pa i regiji, željeli povezati dvije vodeće snage - naš brand NOVA rent a car i osvajače medalja s više razlicitih sportskih natjecanja - u Europi i svijetu, naše Barakude. Veselimo se prilici biti rent a car partner i sponzor reprezentaciji i savezu, te mi je izrazito drago što smo s g. Bukićem i njegovim timom pronasli zajednički jezik.'', izjavio je gospodin Rino Pavlov iz tvrtke NOVA rent a car te dodao: ''Naravno, osim reprezentacije i saveza NOVA rent a car će biti na usluzi svim sudionicima u vaterpolu osiguravajući posebne uvjete za potrebe najma vozila klubovima, igračima, trenerima ili navijačima te i na taj način pomoći u još boljem povezivanju kroz sport u našoj zajednici. Ponosni smo što ćemo postati dio vaterpolo obitelji, uvjeren sam da će na obostrano zadovoljstvo ovo biti uspješna suradnja.''

 

Izvor i foto: NOVA RENT A CAR 
 

Vaši komentari