Loading...

Nove funkcije sustava PowerSearch 2

24.04.2013
Traviaustria Datenservice fur Reiseund Touristik GmbH&Co Nfg.KG
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Stalno se trudimo prilagoditi proizvode potrebama i zahtjevima korisnika te nastavljamo rad na optimizaciji sustava

Poštovani korisnici sustava PowerSearch 2!

Veseli nas što vam možemo predstaviti brojne nove i poboljšane funkcije u sustavu PowerSearch 2:

Pregled detalja o hotelu: Optimizirali smo sve opise hotela s obzirom na njihovu preglednost i sadržaj. Između ostalog, od sada su slike hotela podijeljene u odgovarajuće rubrike i dolaze u većem formatu.

Interakcija između prozora: Ubuduće kada u popisu ponuda odaberete jednu od njih, odmah ćete u prozoru pored nje vidjeti odgovarajući kratki opis.

Stranice kataloga: Sada za svaku ponudu, kako dobivamo odgovarajuće informacije od organizatora, možete izravno pozvati i odgovarajuću stranicu kataloga.

Objektni kôd: Od sada se objektni kôd svakog hotela pojavljuje u detaljima opisa hotela.

Pretraživanje kataloga: Mogućnosti pretraživanja pod karticom „Pretraživanje koda” dodane su „Ekspresnom pretraživanju”. Osim toga od sada postoji mogućnost pretraživanja prema više kategorija i organizatora. Tablica s klimatskim podacima i statična zemljopisna karta od sada su također u ponudi za svaku destinaciju.

Vrijeme: Od sada u rubrikama „Paušalna putovanja“ i „Letovi“ možete pronaći podatke o vremenu za svaku destinaciju.

Popis ponuda: Stupci s popisom ponuda imaju novu strukturu i oblikovani su tako da zauzimaju manje mjesta. Na taj se način poboljšava preglednost.

Sljedeći koraci

Stalno se trudimo prilagoditi svoje proizvode vašim potrebama i zahtjevima te naravno i dalje radimo na optimizaciji sustava PowerSearch 2.

Trenutno intenzivno radimo na daljnjem ubrzavanju upita za pretraživanje. Osim toga već tijekom sljedećih mjeseci očekujemo pridruživanje mnogih novih organizatora putovanja sa statusom Player.

Sljedeće novitete planiramo predstaviti još prije ljeta 2013. I dalje ćemo vas redovito obavještavati o aktualnim zbivanjima i veseli nas što ćemo vas uskoro moći informirati o sljedećim promjenama.

Pitanja?

Naš tim vam kao i uvijek rado stoji na raspolaganju. S pitanjima o cijenama, prednostima i mogućnostima vezanim uz sustav PowerSearch 2 obratite se našem prodajnom timu na broj telefona +385 99 7330416 ili e-poštom na stipan.spaija@travi.com.

Za sva tehnička pitanja obratite se našoj službi za korisnike na broj telefona +385-1-7897 017 ili e-poštom na support@travi.com.

Srdačan pozdrav,

Vaš tim iz tvrtke TraviAustria

Vaši komentari