Loading...

Novi broj tipTravel magazina u znaku zdravstvenog turizma, adventa i karnevala u Hrvatskoj

29.11.2016
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zdravlje i putovanja dvije su dragocjenosti kojima je posvećen novi broj tipTravel magazina, čitan u više od 120 zemalja svijeta.

Kvalitetne zdravstvene usluge, vrhunski liječnički kadar, konkurentne cijene, brojni prirodni ljekoviti činitelji, laka dostupnost i duga turistička tradicija samo su neke od prednosti zbog kojih Hrvatska postaje sve poznatije odredište zdravstvenog turizma. Upravo je tom turističkom proizvodu posvećena glavna tema novog broja tipTravel magazina, digitalnog i interaktivnog online magazina o turizmu i putovanjima, čitanog u više od 120 zemalja svijeta. Koji su glavni izazovi zdravstvenog turizma u Hrvatskoj te preduvjeti za njegov snažniji razvoj otkrio je, kroz intervju u sklopu te velike teme, Marcel Medak, predsjednik Zajednice zdravstvenog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) i ravnatelj Daruvarskih toplica - Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju.

Magazin, nadalje, najavljuje bogat adventski program u Zagrebu, najboljoj adventskoj destinaciji u Europi u 2016., a čitatelje diljem svijeta poziva da posjete i adventsku čaroliju Osijeka, Baranje i Dubrovnika. Magazin predstavlja i tri tradicionalna hrvatska karnevala - Lastovski poklad, Murterske bake i Samoborski fašnik. Iako je svaki od njih različit, na svakom je zajamčena urnebesna zabava. Zimska idila Plitvičkih jezera, raznolik biljni i životinjski svijet Nacionalnog parka Krka te ležerni otočni stil srednje Dalmacije samo su još neke od tema. Istinski gurmani neće zaobići bjelovarsko-bilogorski kraj, poznat po vrhunskoj gastronomiji, kao ni općinu Bilje, taj samozatajni ruralni biser istočne Hrvatske.

Obiteljska putovanja, sigurn(ij)a odredišta, astro turizam, safari i krstarenja samo su neki od trendova koji će, prema predviđanjima nekoliko istraživačko-konzultantskih tvrtki, obilježiti i 2017., navodi se u članku posvećenom svjetskim turističkim trendovima. Od inozemnih odredišta je predstavljen Frankfurt, kao odlična city break destinacija, dok je Himalaja predstavljena kroz priču o inspirativnom putovanju.

tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Vaši komentari