Loading...

NOVI DATUM: Konferencija o Halal putovanjima 2016.

14.03.2016
Adria day d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Konferencija će se održati u svibnju 2016., a članovi UHPA-e ostvaruju posebne pogodnosti

Želimo Vas obavijestiti o vrlo značajnoj novonastaloj situaciji. Vlada Republike Turske i Ministarstvo turizma Republike Hrvatske su zatražili odgodu konferencije do svibnja 2016. godine.

Iz medijskih izvještaja ste zasigurno postali svjesni kako je zemlja u stanju pripravnosti zbog posljednjih napada u Ankari i Istanbulu. S obzirom da na konferenciji prisustvuju visoko pozicionirani uzvanici, Ministarstvo turizma želi osigurati da nemili događaji ne utječu na konferenciju i sudionike ni na koji način. Republika Turska ima razvijenu strategiju vezanu za halal turizam te je Ministarstvo turizma preuzelo punu kontrolu nad uspjehom konferencije. Kao rezultat toga odlučili su promjeniti lokaciju održavanja događaja u grad Konyu zbog njegove povijesti i bogate veze sa islamskom kulturom i tradicijom.

Promjena datuma i mjesta izvršena je kako bi se osigurala svim sudionicima maksimalna korist koju će polučiti konferencija, te kako bi se stekla prilika za razvoj čvrstih poslovnih veza u optimalnom okruženju. Ministarstvo turizma, lokalni partneri i naša tvrtka učinit će sve u svojoj mogućnosti kako bi se na najbolji mogući način ugostili sudionici koji su izvršili rezervaciju. Za one sudionike koji su rezervirali elitni aranžman, tura će se i dalje održati u Istanbulu a Ministarstvo će sponzorirati Vaše letove i putovanje zemljom. 

Novi datum se odnosi na termin od 3. do 5. svibnja 2016.godine. Imamo podršku od svih sponzora i partnera konferencije oko promjene datuma i nadamo se da ovo ni na koji način neće utjecati na Vaš dolazak. Vaše sudjelovanje nam je dragocjeno, te ćemo učiniti sve kako bi Vas ugostili na najbolji mogući način.

Budući da se konferencija sada održava u svibnju možemo Vam obećati kako će uz doprinos naših partnera ona biti znatno veća i bolja u odnosu na prvobitnu zamisao. Također smo uvjereni kako će Vam omogućiti izvanredne poslovne prilike! 

Konferenciju će obilježiti ciljani i ekskluzivni B2B sastanci. 

„Poslovni susreti namijenjeni su agencijama koje žele pronaći poslovne partnere u najbržoj rastućoj niši i plasirati proizvode i usluge na novim tržištima“, kažu u agenciji Adriaday, prošlogodišnjem sudioniku i ovogodišnjem predstavniku halal konferencije za jugoistočnu Europu. Vjeruju da je riječ o izvrsnoj prilici da zastupnici hrvatskih turističkih agencija predstave svoju ponudu te da se upoznaju s interesima i zahtjevima na tržištu halal putovanja.

Poslovna prilika na novom i gotovo netaknutom tržištu.

Naime, halal tržište razvija se brže od svjetskog prosjeka razvoja turizma, pokazalo je istraživanje CrescentRatinga, kompanije koja se bavi halal- friendly putovanjima, i kartičarske kuće MasterCarda, objavljeno u ožujku 2015. godine. Tako je prošle godine vrijednost spomenutog tržišta bilo oko 145 mlrd dolara, dok se procjenjuje da će do 2020. godine vrijednost spomenutog tržišta narasti na 200 mlrd dolara.

Halal kvalitetu može potvrđivati Islamska zajednica.  Pogledajte više o Halal online tržištu.

Istraživanje MasterCard-CrescentRating Global Muslim Travel Index 2015 možte pogledati ovdje.

U Hrvatskoj je trenutno certificirano oko 20 hotelskih i ugostiteljskih kuća i 5 turističkih agencija. Pogledajte svjetske primjere halal hotela....

Više o samoj konferenciji možete pogledati:
Posjeti link HR: Halal Tourism Conference
Posjeti link EN: Halal Tourism Conference


Svi upiti o konferenciji mogu se poslati na e-mail: halaltravelconference@khidrtravel.com, ili pozivom  na broj: 095/811-9998, 051/582-038. Osigurani su posebni popusti i pogodonosti za sve članove UHPA-e.

 

Vaši komentari