Loading...

Novi premium partner UHPA-e: Promocija Slovenije 8. i 9. svibnja u Zagrebu

09.05.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Centar Zagreba je 8. i 9. svibnja 2013. mjesto događanja Dana slovenskog turizma u okviru kojeg će se predstaviti slovenska turistička ponuda i najveći sportski događaj u Sloveniji ove godine – "Eurobasket 2013" pod brandom "I feel Slovenia".

Trg bana Josipa Jelačića u centru Zagreba je mjesto događanja Dana slovenskog turizma u okviru kojeg će se predstaviti slovenska turistička ponuda i najveći sportski događaj u Sloveniji ove godine – "Eurobasket 2013" pod brandom "I feel Slovenia". U organizaciji događanja svoje snage udružili su Javna agencija RS za poticanje poduzetništva, inovativnosti, razvoja, investicija i turizma (SPIRIT) i Ured Vlade RS za komuniciranje (UKOM) i Veleposlanstvo Republike Slovenije u Zagrebu

Kako će Slovenija u rujnu ove godine ugostiti najveći sportski događaj u svojoj povijesti – Europsko prvenstvu u košarci – "Eurobasket 2013", u okviru događanja na glavnom zagrebačkom trgu postavljeno će biti i posebno igralište za uličnu košarku "u bojama" branda "I feel Slovenia".

Uz razne animacije za djecu i odrasle, maskote prvenstva "Lipko", bacanja lopte na koš, gdje će oba dana moći sudjelovati svi posjetitelji, u srijedu 8. svibnja u 17.00 sati održat će se prijateljska utakmica novinarskih trojki, u kojoj će se pomjeriti slovenski i hrvatski novinari. Uvaženi gost događanja bit će košarkaška legenda i ambasador "Eurobasket 2013" Ivo Daneu. Događanje u četvrtak 9. svibnja obilježit će nastupi akrobatske grupe "Dunkin Devils". Posjetitelji će se moći natjecati za atraktivne nagrade slovenskih turistički ugostitelja.

 

Vaši komentari