Loading...

Novi promotivni film Zagreba i okolice

10.09.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U sklopu destinacijske kampanje „Blizu grada, blizu srca“ / „Around Zagreb"

U sklopu destinacijske kampanje „Blizu grada, blizu srca“ / „Around Zagreb“, Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) i Turistička zajednica Zagrebačke županije kreirale su poseban promotivni film istoimenog naziva. Film stavlja naglasak na zelenilo, boravak u prirodi, rekreaciju, kao i na bogatu kulturnu i gastronomsku ponudu glavnog grada i zagrebačkog zelenog prstena. 

Producentica filma je Martina Miličević čiji je video „Zagrebačka vinska priča“/ „Winetasting Path Home“ osvojio treće mjesto na svjetskom video natjecanju najtiražnijeg vinskog magazina Wine Spectator. Narator u filmu je Rob Reider, američki peterostruki dobitnik Emmy nagrade za svoje emisije i glazbene skladbe, a s njim je TZGZ već ostvarila sjajnu suradnju na filmu „Zagreb Loves You“.

Podsjećamo, ovo je prvi put da dvije turističke zajednice partnerski surađuju u promociji Zagreba i okolice kroz jedinstvenu destinacijsku kampanju.

Zajednička kampanja „Blizu grada, blizu srca“ kreirana je s ciljem stvaranja cjelogodišnje platforme promocije bogate ponude glavnog grada i njegove okolice. U tom smislu se planira obraćati emitivnim tržištima tijekom cijele godine, a sada predstavlja atraktivnu jesensku ponudu Zagreba i njegovog prstena koji su, po mnogima, upravo najljepši u ovo godišnje doba.

Promotivni film možete  pogledati ovdje.

Izvor i foto: TZGZ i TZZŽ

Vaši komentari