Loading...

Novi promotivni spot Hrvatske turističke zajednice

08.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Premijerno je prikazan drugog dana sajma World Travel Market (WTM) u Londonu

Novi promotivni spot, čiji je režiser poznati hrvatski redatelj i scenarist Nevio Marasović, sniman je na različitim prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj, a predstavlja važan faktor u daljnjem brendiranju hrvatskog turizma. U njemu sudjeluje 10 poznatih i slavnih osoba iz svijeta sporta i umjetnosti.

Promotivni spot je premijerno predstavljen tijekom drugog dana sajma World Travel Market (WTM), u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice. Samom prikazivanju spota prisustvovalo je oko 200 sudionika, među kojima su, uz ministra turizma Garija Cappellija, direktora Glavnog ureda HTZ-a Kristjana Staničića te glavne savjetnice ministra turizma Barbare Mesić, bili brojni partneri, suizlagači te predstavnici stranih i domaćih medija.

Ovim se promotivnim spotom Hrvatsku želi dodatno pozicionirati na međunarodnom tržištu kroz poznate i uspješne ličnosti, a nastavno na velike sportske događaje koji slijede u idućoj godini, poput XXIII. Zimskih olimpijskih igara u Koreji, SP-a u nogometu u Rusiji i EP-a u rukometu u Hrvatskoj.

Osim poznatih hrvatskih destinacija, spot ima za cilj i promociju ostalih oblika ponude, poput kulturne i povijesne baštine, eno-gastronomije, aktivnog odmora, nautike, prirodnih ljepota i drugih segmenata hrvatskog turizma.

Direktor HTZ-a Staničić naglasio je da će na tržištu UK-a tijekom 2018. godine biti realizirane sve potrebne aktivnosti s ciljem zadržavanja pozicije Hrvatske kao jedne od traženijih destinacija među britanskim turistima te dodao kako potencijale koje Hrvatska ima na ovom važnom tržištu prepoznaju i brojni partneri, među kojima su Jet2com, EasyJet, British Airways, TUI i Thomas Cook.

Promotivni spot objavljen je na službenom You Tube kanalu Hrvatske turističke zajednice, a možete ga pogledati ovdje.

Više informacija dostupno je ovdje.

 

Izvor: Ministarstvo turizma

Foto: Hrvatska turistička zajednica 

Vaši komentari