Loading...

Novi termin Hrvatskog turističkog kongresa 2017.

21.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 29. rujna 2017.

U organizaciji Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika 29. rujna 2017. u novoobnovljenoj Kneževoj palači će se održati treća po redu stručno-konferencijska manifestacija, tematski posvećena turističkoj industriji i srodnim djelatnostima. 

Tom prilikom svečano će se dodijeliti priznanja i nagrade ovogodišnjim pobjednicima Turističke patrole, kao i tradicionalne Večernjakove zvjezdice najboljim restoranima.

Završetkom nove sezone Turističke patrole Zadar je ponio titulu grada pobjednika projekta, čime je službeno potvrđeno da donosi „najbolje od hrvatske obale“. Osim što je proglašen Šampionom turizma za 2017., Zadar je izabran i za središte trećeg Hrvatskog turističkog kongresa.

Hrvatski turistički kongres promiče i podržava kombinaciju turističkih djelatnosti, ali i pomaže u definiranju modela sinergije tog sektora s ostalim segmentima ekonomije, s ciljem stvaranja uvjeta dugoročnog održivog gospodarskog rasta u Hrvatskoj. Neki od sudionika i prezentera ovogodišnje konferencije bit će ministar turizma Gari Cappelli, gradonačelnik Zadra Branko Dukić, glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, znanstveni suradnik u Institutu za turizam Damir Krešić i dr.

Svi zainteresirani mogu rezervirati svoje mjesto na linku. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, uz prethodnu prijavu.

Za sve informacije ili prijavu možete se obratiti i putem e-maila na adresu: konferencije@poslovni.hr ili na broj telefona 01/ 6326 030.

Cjelokupan program možete pogledati ovdje

 

Izvor: Turizmoteka

Foto: Hrvatski turistički kongres 2017.

Vaši komentari