Loading...

Novi tipTravel magazine donosi preporuke za savršen odmor u Hrvatskoj

11.06.2018
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Čitatelje iz više od 130 zemalja svijeta novi tipTravel magazine poziva na odmor u Hrvatsku te im predstavlja brojne destinacije, a kroz glavnu temu broja donosi doživljaje s čarobnog otoka Lastova

Iako je nekoliko sati vožnje trajektom ili katamaranom udaljen od kopna, svaka minuta provedena na putovanju do otoka Lastova višestruko se isplati. Upravo je taj pučinski otok juga Hrvatske, poseban po mnogočemu, predstavljen na 24 stranice novog broja tipTravel magazina, kroz njegova tri izdanja - hrvatsko, englesko i njemačko. Čitatelje iz više od 130 zemalja svijeta novi broj magazina, kroz brojne reportaže o primorskim i kontinentalnim destinacijama, poziva na odmor u Hrvatsku.

U magazinu su predstavljene i brojne blagodati Kvarnera koje u tu regiju na sjeveroistoku Jadrana još od 19. stoljeća privlače turiste iz svih krajeva svijeta. Stranice novog broja upotpunjuju i reportaže o otoku Mljetu, Šibeniku i aktivnom odmoru u Šibensko-kninskoj županiji, o Plitvičkim dolinama, Brelima, nacionalnim parkovima Krka i Brijuni, o Vodicama, Biokovu, Solinu, području Plitvičkih Jezera, Zagrebu, Samoboru i Zagrebačkoj županiji, dok je Varaždin predstavljen kao city break destinacija. Ponuda bjelovarsko-bilogorskog i požeško-slavonskog kraja dodatni su razlozi za dolazak u Hrvatsku.

Na UNESCO-vom popisu svjetske baštine od 2012. je klapsko pjevanje, predstavljeno u rubrici "UNESCO Hrvatska", dok je od stranih odredišta predstavljena Kapadokija, turska regija nadaleko poznata po zapanjujućem krajoliku punom vilinskih dimnjaka, podzemnih gradova i crkvica u stijenama.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Foto i izvor: tipTravel magazine

Vaši komentari