Loading...

Novi tipTravel magazine u znaku adventskih i novogodišnjih putovanja

27.11.2017
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Novi tipTravel magazine donosi preporuke za adventska i zimska putovanja u Hrvatskoj te za novogodišnja putovanja u destinacije diljem svijeta

Advent i zima u Hrvatskoj od sjevera do juga, s naglaskom na destinacije Dubrovačko-neretvanske i Bjelovarsko-bilogorske županije, Baranju i Bilje, glavna su tema novog broja tipTravel magazina, digitalnog i interaktivnog online magazina o turizmu i putovanjima, koji čitatelje iz više od 130 zemalja poziva na dolazak u Hrvatsku. Magazin donosi i preporuke za zimski i wellness odmor u Vodicama te poziva na razgled zimske čarolije Nacionalnog parka Krka, a najavljuje i 192. Samoborski fašnik.

Od 2017. se na Popisu svjetske baštine UNESCO-a našla i šibenska tvrđava sv. Nikole koja je predstavljena u rubrici "UNESCO Hrvatska", a magazin donosi i najavu Svjetskog dana smijeha. Od trendova je predstavljen održivi turizam naspram tzv. overtourism, a u novom ćete broju pronaći i preporuke za novogodišnja putovanja u destinacije diljem svijeta.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com.

Magazin u sva tri izdanja možete pogledati i ovdje:

Link na besplatno preuzimanje aplikacije (obogaćene interaktivnostima) u AppStore-u možete preuzeti ovdje

 

Izvor i foto: tipTravel magazine

Vaši komentari