Loading...

Novi tipTravel magazine u znaku proljetnih putovanja

13.03.2018
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U novom broju tipTravel magazina pronađite inspiraciju za niz proljetnih putovanja Hrvatskom i Europom - od srednjovjekovnog Stona te otoka Korčule i Raba pa sve do europskih destinacija - Venecije, Amsterdama, Barcelone, Stockholma i Strasbourga

Projekt "Povijest na zrnu soli", u sklopu kojeg ključni objekti kulturne baštine Stona dobivaju novi sjaj, a taj srednjovjekovni gradić na jugu Hrvatske i novi turistički proizvod, predstavljen je na 24 stranice u svakom od izdanja (hrvatskom, engleskom i njemačkom) novog broja tipTravel magazina. Osim na istraživanje tog gradića svjetskih vrijednosti, novi broj magazina poziva čitatelje iz više od 130 zemalja svijeta na proljetni odmor i u niz drugih primorskih i kontinentalnih destinacija Hrvatske.

U magazinu je predstavljena i turistička ponuda otoka Korčule i Raba, s naglaskom na aktivni odmor i predstojeća događanja, kao i destinacije Rivijera Crikvenica, Brtonigla, Vodice, Baška Voda, Bjelovarsko-bilogorska županija te nacionalni parkovi Krka i Sjeverni Velebit. Od kontinentalnih je odredišta po prvi put predstavljena bogata ponuda Središnje Podravine i njezinih sedam općina koje su od prošle godine dobile i svoju turističku zajednicu.

Od 2017. su se na Popisu svjetske baštine UNESCO-a našle i zadarske zidine, predstavljene u rubrici "UNESCO Hrvatska", a magazin donosi i preporuke za proljetni city break u pet europskih destinacija - Veneciju, Amsterdam, Barcelonu, Stockholm i Strasbourg.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com


Linkovi na novi broj magazina u sva tri izdanja na Issuu.com dostupni su na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. 

Link za besplatno preuzimanje aplikacije (obogaćene interaktivnostima) u AppStore-u preuzmite ovdje.
 

Izvor i foto: tipTravel magazine

Vaši komentari