Loading...

Novi UHPA projekt: Uvođenje inovacija u poslovanje turističkih agencija

27.08.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Projekt će bit fokusiran na uvođenje inovacija u razvoj proizvoda, online i offline marketing, kao i na informacijske i komunikacijske inovacije u uredskom poslovanju

Tehnologijska dostignuća diktiraju svim segmentima poslovnog svijeta što nije zaobišlo ni turističku industriju stoga je Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) osmislila projekt koji prati trendove u turizmu i jačanjem ljudskih potencijala potiče i olakšava uvođenje inovativnosti u poslovanje turističkih agencija.

Edukacijski program projekta bit će posebno usmjeren na uvođenje inovativnosti u proces razvoja novih proizvoda koji bi trebali aktivirati turističke potencijale Hrvatske, a  prije svega riječ je o proizvodima poslovnog i kulturnog turizma, cikloturizma i pustolovnog turizma te eno-gastro turizma i putovanjima za mlade.

U sklopu projekta planira se online obrazovanje i upoznavanje s trendovima i korisnim aplikacijama na području offline i online marketinga, kao i s uvođenjem ICT inovacija u organizaciju uredskog poslovanja.

Službeni naziv projekta je „Uvođenje inovativnosti u proces razvoja složenih proizvoda za posebne oblike turizma“, a provest će se uz potporu Ministarstva turizma.

Sve o projektu dostupno je u kategoriji Projekti.

Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.

Vaši komentari