Loading...

Novi vizualni identitet i slogan TZ Vukovarsko-srijemske županije

28.11.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zajednički slogan gradskih turističkih zajednica glasi „Protkani zlatom“

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije ima novi vizualni identitet, slogan i holograme povijesnih osoba koji su izrađeni u sklopu turističkog projekta Virtualni i kulturni turizam – ViCTour, koji je sufinanciran sredstvima Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014. – 2020.

Novim vizualnim identitetom pozicioniramo Vukovarsko-srijemsku županiju kao jedinstvenu, cjelovitu i prepoznatljivu turističku destinaciju pod imenom „Srijem i Slavonija“. Do sada logotipovi pojedinih gradskih turističkih zajednica naše županije nisu imali zajedničkih elemenata, no sada se i vizualno i komunikacijski kroz zajednički slogan „Protkani zlatom“ prepoznaje zajednička veza i pripadnost jedinstvenoj destinaciji. Priroda i čovjekov odnos s njom temelj su duha Srijema i Slavonije“, pojasnila je Rujana Bušić Srpak, direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije.

Turističku ponudu TZ Vukovarsko – srijemske županije obogatili su hologrami Lavoslava Ružičke, Nikole Iločkog i bana Josipa Šokčevića, koji su predstavljeni u Vukovaru i na taj način su „oživljene“ povijesne osobe.

Božo Galić, župan Vukovarsko-srijemske županije istaknuo je važnost ovakvih sadržaja za turističku ponudu ovog područja: „Hologramski prikaz znamenitih osoba koje su rođene ili su u nekom dijelu svoga života živjele na prostoru Vukovarsko-srijemske županije, jedinstvena je turistička ponuda kakve nema u Hrvatskoj. Školaraci već sada u velikom broju obilaze ove lokacije, a vjerujemo kako će za interes ovim zanimljivim projekcijama, kojima je cilj putem suvremenih tehnologija oživjeti duh prošlih vremena, iskazati i odrasli.

Više možete pročitati ovdje.

Izvor i foto: TZ Vukovarsko-srijemske županije i HrTurizam

Vaši komentari