Loading...

Novo izdanje UHPA Stručne revije

27.11.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Donosi intervjue, savjete i tekstove iz pera zaposlenika članova UHPA-e

Iza nas je još jedna, po brojkama uspješna, turistička sezona. Vjerujemo da su svojim radom i znanjem i članice UHPA-e doprinijele uspjehu te se zaista nadamo da će i finalne brojke agencijskog poslovanja slijediti isti trend. Da su turističke agencije važan igrač u strateškim planovima hrvatskog turizma, istaknuo je u intervjuu za UHPA Stručnu reviju Ratomir Ivičić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, naglasivši da su očekivanja od agencija na realizaciji programa kao što je Hrvatska 365 velika.

Svjesni koliko je bitno pozicioniranje na globalnom turističkom tržištu, uložili smo velike napore u organizaciju drugog Svjetskog kongresa predsjednika udruga turističkih agencija na kojemu je sudjelovalo oko stotinjak predsjednika vodećih svjetskih poslovnih udruženja, među njima i gospodin Taleb Rifai, glavni tajnik Svjetske turističke organizacije (UNWTO) koji je s nama podijelio svoja razmišljanja o najvećim izazovima pred kojima se turistička industrija nalazi.

Potpredsjednica UHPA-e za inicijativu Vesna Pritchard, konstruktivnim se komentarima osvrnula na poziciju inicijativnih turističkih agencija kao i na funkcioniranje Udruge hrvatskih putničkih agencija.

Predstavljamo Vam UHPA-inu domaću destinaciju godine i skrivene ljepote Zagrebačke županije, idealne za bijeg od užurbane svakodnevnice. Ukoliko ste ipak u potrazi za neotkrivenom dalekom destinacijom, možda Vas prikaz Kube iz pera naše kolegice uvjeri da je upravo izlet u prošlost ono što Vam treba.

Svjesni važnosti informacijskih tehnologija u svakodnevnom poslovanju, nastavljamo suradnju s Googleom koji predstavlja novolansirani program Google Partners. O važnosti internetskog marketinga u turizmu progovara i Marko Hrnjak, Algebrin voditelj edukacija internetskog marketinga u turizmu i certificirani Google trener.

Naravno, svoje mjesto u Reviji zasluženo je dobilo i četrdeset članova koji su zajedno s uredom UHPA-e u svoje poslovanje uveli sustav upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2008. Koristim priliku da se zahvalimo i kolegama koji su se upustili s nama u ISO avanturu u drugom ciklusu, za koji su radionice upravo u tijeku.

Vjerujemo da ćete i u stalnim rubrikama UHPA Stručne revije pronaći puno zanimljivih i korisnih informacija o novim proizvodima i potencijalnim poslovnim partnerima koje smo pokušali predstaviti na malo drugačiji način.

Na stranicama UHPA Stručne revije čeka vas još poneko iznenađenje. S nestrpljenjem očekujemo vaše komentare i prijedloge.

 

 

Vaši komentari