Loading...

Novo izdanje UHPA Stručne revije

28.01.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Predstavljamo nove projekte, inovacije, stručne članke te najavljujemo blog naše donedavne kolegice koju su noge lagane odvele na Novi Zeland odakle će nam redovito slati zanimljive turističke priče

Šesti broj UHPA Stručne revije donosi intervju s Antonijom Gladović, ravnateljicom Agencije za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) na temu mogućnosti programa Europske unije Erasmus+ za financiranje obrazovanja i usavršavanja u turizmu.

Podsjećamo na UHPA-nu domaću destinaciju godine 2015./2016. i donosimo intervju s direktoricom Turističke zajednice Zadarske županije, Mihaelom Kadijom, koja se osvrnula na proteklu godinu i suradnju s UHPA-om na razvoju turizma posebnih interesa što je rezultiralo kreiranjem preko 80 programa destinacijskih menadžment kompanija i bolju promociju županije.

Novim brojem UHPA Stručne revije predstavljena su tri stručna članka na temu Travelife-a, Specijalizacija i korporativne putne politike u menadžmentu poslovnih putovanja.

Vjerujemo da ćete i u stalnim rubrikama UHPA Stručne revije pronaći puno zanimljivih i korisnih informacija o energetskim certifikatima, licencama učitelja sportova na snijegu, blog s Novog Zelanda i potencijalnim poslovnim partnerima.

 

 

 

Vaši komentari