Loading...

Novosti u zagrebačkom Hotelu Palace povodom 105. godina rada

18.06.2012
Palace hotel Zagreb d.d.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Palace hotel Zagreb, pored kategorije 4* i kategorije „Hotel baština“, od početka ove rođendanske godine u kojoj obilježava 105 godina rada, unio je novitete za goste hotela, ali i Zagrepčane.

Od svibnja ove godine u sklopu hotelske čitaonice može se razgledati srebrno posuđe i pribor za jelo iz povijesne baštine hotela. Izložba srebra otvorena je do kraja ove godine.

Prateći trendove suvremenih gostiju, koji u Palace dolaze uglavnom iz srednje Europe i Amerike, naročito gostiju iz korporativnog segmenta, Palace hotel otvorio je i vrhunski opremljen fitness i wellness centar – pod nazivom Tao Wellness. Za goste hotela besplatno su od 0 do 24h, 7 dana u tjednu, na raspolaganju najsuvremenije Techogym sprave za vježbanje. U sklopu wellnessa gosti se mogu opustiti u sauni, vrhunskoj masaži ili kozmetičkim tretmanima vrhunske francuske kozmetičke kuće Jean D'Arcel, ali i osunčati u bio solariju bez straha od opasnih opeklina. Za zagrepčane Tao Wellness pripremio je posebnu ponudu koja se nudi kroz dvije vrste mjesečnih članarina: Basic i Exclusive. Mjesečne članarine uključuju korištenje sprava za vježbanje te masaže i druge tretmane.

Gosti Palace Hotela Zagreb prepoznali su hotel kao mjesto koje ne samo da ima izvrsnu lokaciju već na najbolji način spaja tradiciju i potrebe suvremenog putnika. Tome u prilog ide činjenica da je Palace Hotel Zagreb upravo ovih dana osvojio i nagradu Certificate of Excellence 2012. koju mu je dodijelio TripAdvisor i to upravo zahvaljujući brojim pohvalama koje je od svojih gostiju dobio.

Vaši komentari