Loading...

Objavljen besplatni mobilni vodič za nautičare

16.07.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Sadrži korisne informacije za nautičare kao što su opisi hrvatskih otoka, popisi benzinskih postaja te detaljan opis ACI marina

Udruga za promoviranje turističkih destinacija, proizvoda i usluga UZAP objavila je besplatni turistički vodič Sailing in Croatia prilagođen mobilnim i tablet uređajima.

Vodič je na engleskom jeziku, a popraćen je brojnim fotografijama i zanimljivim temama. Prilagođen je za pregledavanje na mobilnim i tablet uređajima te dolazi u širokodostupnom .pdf obliku kako bi ga u svako vrijeme s bilo kojeg mjesta mogli otvoriti. Nakon što ste ga jednom pruzeli, za pregledavanje vodiča nije potreban pristup internetu, navodi se u priopćenju za javnost.

Sailing in Croatia sadrži korisne informacije za nautičare kao što su opisi svih poznatijih hrvatskih otoka, popisi benzinskih postaja, detaljan opis svih ACI marina, općenite informacije o Hrvatskoj, kao i informacije o dolasku i kretanju po državi.

Zadnji dio vodiča posvećen je gastronomiji, te tako donosi nekoliko savjeta za sve koji za vrijeme plovidbe sami pripremaju svoje obroke, kao i sedam tradicionalnih recepata za sedam dana plovidbe Hrvatskom.

Vodič je izdan u suradnji s tvrtkom Sailing.hr koja organizira tematske ture po Jadranu.

Korisni linkovi:

www.uzaphr.org - više o projektima udruge za promoviranje turističkih destinacija, proizvoda i usluga možete pročitati na službenim web stranicama Udruge 

http://issuu.com/uzap/docs/sailing_in_croatia - vodič online 

http://onecroatia.info/wp-content/uploads/Sailing_in_Croatia.pdf - preuzimanje vodiča

 

Vaši komentari