Loading...

Objavljen popis sajmova na kojima će HTZ nastupiti u 2018. godini

24.07.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

HTZ će od sajma ITB u Berlinu imati novi dizajn štanda

Glavni ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ) objavio je popis SAJMOVI 2018 koji uključuje sajmove na kojima će HTZ nastupiti u 2018. godini. U odnosu na 2017. godinu HTZ ne planira nastupati na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, ali nakon 3 godine pauze opet će nastupati na sajmu MATKA u Helsinkiju.

Kao i prijašnjih godina suizlagači će moći zakupiti manje ili veće suizlagačko mjesto. Iz HTZ-a javljaju kako dizajn štanda ostaje isti kao i u ovoj godini za sajmove do ITB-a u Berlinu. Stari koncept nastupa primijenit će se i na sajmu MAP u Parisu, koji se održavana neposredno nakon ITB-a. HTZ će od sajma ITB u Berlinu imati novi dizajn štanda. Odabrano novo rješenje štanda će se tijekom ljeta dorađivati i prilagođavati kako bi štand bio atraktivan i funkcionalan. Nakon finalnog definiranja koncepta te početkom prosinca objaviti će se cijene uređenja štandova s novim dizajnom.

Dodatne infromacije o cijenama i sajmovima te općim uvjetima kao i ugovor o suizlaganju možete pronaći ovdje.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Odjel za sajmove i posebne prezentacije -  Bianca Cukina, Đive Zuber, Marko Ćorić te Mirjanu Resner.

Izvor: HTZ

Vaši komentari