Loading...

Objavljen poziv za potporu promidžbi i razvoju transnacionalnih tematskih turističkih proizvoda

11.05.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj poziva je sufinanciranje projekata vezanih uz kulturne i kreativne industrije s fokusom na transnacionalne turističke proizvode

Izvršna agencija za mala i srednja poduzeća (EASME) objavila je poziv za dostavu projektnih prijedloga s temom „Potpora promidžbi i razvoju transnacionalnih tematskih turističkih proizvoda povezanih sa kulturnom i kreativnom industrijom“.

Cilj poziva je sufinanciranje projekata vezanih uz kulturne i kreativne industrije s fokusom na transnacionalne turističke proizvode, kao i jačanje transnacionalne suradnje vezane uz Europsko kulturno nasljeđe i turizam, podizanje svijesti o Europskom kulturnom nasljeđu i njegovoj vrijednosti, privlačnosti i potencijalu za razvoj turističkog sektora, poticanje razvoja i raznolikosti ponude transnacionalnih tematskih proizvoda vezanih za kulturno nasljeđe, jačanje prekogranične suradnje i upravljačkih sposobnosti javnih i privatnih tijela zaduženih za razvoj i promidžbu, poticanje konkurentnosti europskog turističkog proizvoda kroz korištenje tehnologija i dr.

Rok za podnošenje prijava je 29. lipnja 2017. godine do 17:00 sati.

Detaljnije informacije o pozivu možete pronaći ovdje, a dodatne upite možete slati do 22. lipnja 2017. direktno na e-mail: EASME-COSME-CULTURAL-TOURISM-2017@ec.europa.eu. 

 

Izvor: HrTurizam.hr i ec.europa.eu

Vaši komentari