Loading...

Odabran novi direktor Glavnog ureda HTZ-a

06.07.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na natječaj je stiglo sedam prijava, a novim direktorom imenovan je Kristjan Staničić

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za izbor direktora/direktorice Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice je na 19. sjednici Turističkog vijeća za novog direktora jednoglasno imenovalo Kristjana Staničića.

Sjednicu Turističkog vijeća vodio je ministar turizma i predsjednik Hrvatske turističke zajednice Gari Cappelli koji je izjavio kako je Staničić istinski profesionalac s dugogodišnjim iskustvom rada u turizmu te je siguran da će dati veliki zamah daljnjem pozicioniranju Hrvatske kao jedne od najatraktivnijih turističkih destinacija. Istaknuo je i da hrvatski turizam ima veliki potencijal za rast i razvoj te je siguran da će kroz zajedničku suradnju učiniti Hrvatsku još konkurentnijom u svjetskim okvirima. 

Novoizabrani direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Kristjan Staničić, izjavio je kako će temelj njegovog rada biti provedba strateških dokumenata - Strategije razvoja turizma i Strateško-marketinškog plana hrvatskog turizma za razdoblje 2014.-2020., a očekuje da će na poziciju direktora stupiti u drugoj polovici srpnja. Također, zahvalio je članovima Turističkog vijeća HTZ-a koji su ga podržali i ukazali mu povjerenje, kao i ministru turizma, odnosno  predsjedniku HTZ-a Gariju Cappelliju te dodao da je s njim i do sada dobro surađivao.

Više informacija pronađite ovdje.

 

Izvor: MINT (HINA)

 

Vaši komentari