Loading...

Odabrani dobitnici Zabinog natječaja #prviput

08.10.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Među dobitnicima su i UHPA-ini članovi Heritage Hotel Frankopan i Pustara Višnjica

Stručni žiri odabrao je pobjednike natječaja #prviput kojim Zagrebačka banka daje podršku malim poduzetnicima u turizmu. Prijave na natječaj trajale su do kraja rujna te je odabrano ukupno 15 najboljih.

Veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot osvojili su Heritage Hotel Frankopan iz Ogulina, UHPA-in član, zadjedno s Rančom Ramarin.

"Oduševljena sam! Osjećam se jako sretno i zahvalno. Iako smo se dosta potrudili oko prijave, činjenica da nas je Zagrebačka banka odabrala za glavnu nagradu čini nas sve u hotelu iznenađenima i izuzetno ponosnima. Ova nagrada za nas i za Ogulin kao turističku destinaciju znači jako puno, pogotovo u ovim izazovnim vremenima za turizam i male poduzetnike. Želja nam je svima u Hrvatskoj otkriti brojne prirodne ljepote i znamenitosti bajkovitog Ogulina", poručila je Ivana Jelić iz Heritage Hotela Frankopan koji pruža pravi ugođaj prošlosti. Uz tradicionalna domaća jela, hotel u svojoj ponudi ima i vinski podrum star 200 godina, kao i iskustvo pripovijedanja.

Među 15 odabranih je i još jedan UHPA-in član, Pustara Višnjica, agroturističko imanje nedaleko od Slatine koje reprezentira gospodarsku baštinu Slavonije.

Osim marketinške kampanje, pobjednici natječaja, ali i svi ostali, bit će uvršteni i na posebnu interaktivnu kartu prviput.hr, koja je zamišljena kao jedinstveno mjesto s informacijama o neotkrivenoj turističkoj ponudi Hrvatske. Platforma će osim malim poduzetnicima, služiti i domaćim gostima da na jednome mjestu imaju objedinjene informacije o zanimljivim lokacijama, uslugama i turističkim proizvodima.

Čestitamo svim dobitnicima!

Više pročtiajte ovdje.

Izvor: HTZ

Foto: Zagrebačka banka

 

 

Vaši komentari