Loading...

Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije

30.06.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Novi je to slogan promotivne kampanje koja traje do 1. kolovoza i usmjerena je na domaće goste

Odmor nikad bliže - novi je slogan promotivne kampanje TZ Zagrebačke županije koja traje do 1. kolovoza i usmjerena je na domaće goste. Zelena oaza u srcu Hrvatske ima i novu platformu kojom se promoviraju najveće atrakcije, poseban doživljaj odmora, održiv i siguran boravak u destinaciji.

Važan dio kampanje su smještajni kapaciteti, ruralna odredišta i eno-gastro ponuda, a upravo kroz njih vidimo priliku za doživljaj naše županije kao idealne vikend destinacije, prije svega za stanovnike glavnog grada, ali i za sve one koji istinski uživaju u miru i ljepoti. Zeleni zagrebački prsten nudi mnogo kvalitetnih sadržaja i to na pola sata voženje od centra Zagreba, pa je sjajna prilika za bijeg od stresa i gradskih gužvi“, kaže Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije.

Nova kampanja počela je predstavljanjem nekoliko vrhunskih vinara s područja plešivičke, zelinske i moslavačke vinske ceste u video razglednici #NazdraviZaBoljeSutra, uz poziv gostima da posjete ovaj nadaleko poznati vinski kraj i kupuju lokalne proizvode.

Izvor: MINT & TZZŽ

Foto: TZZŽ

Vaši komentari