Loading...

Održan inauguracijski let Emiratesa na liniji Dubai-Zagreb

02.06.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Novi dnevni let povezuje Hrvatsku s više od 80 svjetskih destinacija

Zrakoplovna kompanija Emirates održala je jučer 1. lipnja, svečanost povodom inauguracijskog leta na liniji Dubai-Zagreb. Tim letom doputovali su Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates, Thierry Aucoc, viši potpredsjednik i voditelj komercijalnih poslova za Europu i Rusiju, Gari Cappelli, ministar turizma Republike Hrvatske, Njegova Ekscelencija Ali Al Ahmed, veleposlanik Ujedinjenih Arapskih Emirata za Hrvatsku te brojni partneri i poslovni suradnici iz Hong Konga, Indije i Kine.

Svečani doček inauguracijskog leta održan je u novom terminalu Zračne luke Franjo Tuđman uz razgled Emiratesovog zrakoplova tipa Boeing 777-300ER na kojem su sudjelovali brojni uvaženi gosti kao i predstavnice UHPA-e,  Ivana Maltar, voditeljica ureda i Neda Lušić, stručna suradnica za marketing.

Obilaskom zrakoplova još jednom je potvrđena visoka kvaliteta i  inovativnost sadržaja koje Emirates nudi putnicima u sve tri klase u zrakoplovu. Posebnost je kako će putnici imati mogućnost odabira između 8 privatnih apartmana u prvoj klasi, 42 ležajna sjedala u poslovnoj klasi te čak 310 prostranih sjedala u ekonomskoj klasi.

Ovaj novi dnevni let povezuje Hrvatsku s više od 80 svjetskih destinacija u globalnoj mreži Emiratesa što je izvrsna konkurentska prednost i povezanost sa Zagrebom, a naročito na početku još jedne turističke sezone.

 

Izvor: MINT i UHPA 

Foto: UHPA 


 

Vaši komentari