Loading...

Održana 12. sjednica Upravnog odbora UHPA-e

15.05.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na sjednici Upravnog odbora razgovaralo se o aktivnostima UHPA-e u proteklom razdoblju i planiranim aktivnostima te su prihvaćene izmjene u članstvu UHPA-e

Sjednica Upravnog odbora UHPA-e održana je 13. svibnja 2015. godine u Zagrebu s početkom u 14 sati. Na sjednici Upravnog odbora razgovaralo se o aktivnostima UHPA-e u proteklom razdoblju i planiranim aktivnostima do sljedeće sjednice Upravnog odbora te o pripremama za održavanje sjednice Skupštine UHPA-e i izmjenama Statuta udruge, odnosno njegovim usklađivanjem s novim Zakonom o udrugama.
 
Prihvaćen je i prijedlog izmjena u članstvu čime UHPA broji 269 redovnih članova i 162 pridružena člana.
 
Novi članovi su: Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja (UNUO) sa sjedištem u Zagrebu, Putnička agencija Perla iz Paga, Putnička agencija Zemlja – Voda – Zrak d.o.o. – Natural Croatia Adventures iz Zagreba, Putnička agencija DMK Vall 042 d.o.o.
 
Na sjednici su bili prisutni članovi Upravnog odbora: Boris Žgomba, predsjednik UHPA-e, Michele Bassanese, predstavnik Istre, Jurica Glavina, predstavnik  Srednje Dalmacije, Boro Aleksić, predstavnik Južne Dalmacije, Vesna Pritchard, predstavnica Kontinentalne Hrvatske i Euro Juričić, predstavnik skupine redovnih članova s najmanjim brojem bod glasova.
 
Opravdano odsutni sa sjednice Upravnog odbora bili su Goran Hrnić, koji je u Upravnom odboru predstavnik skupine redovnih članova s najvećim brojem bod glasova, te Zlatko Škunca, predstavnik Sjeverne Dalmacije.
 
Uz članove Upravnog odbora na sjednici su bili prisutni i Ana Predovan-Brkarić, predsjednica Nadzornog odbora, Goran Bojković, član Nadzornog odbora te Željko Trezner, direktor UHPA-e.
 
Članovi UHPA-e, zainteresirani za dodatne i detaljnije informacije sa sjednice Upravnog odbora,  mogu se obratiti predstavnicima regija u Upravnom odboru, odnosno članovima Upravnog odbora.(np)

Vaši komentari