Loading...

Održana dva kruga ISO radionica

18.03.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Visoka razina znanja i iskustvo uključenih agencija kroz ovaj će projekt biti dokumentirani i jednostavnije preneseni na buduće nove djelatnike agencija

Udruga hrvatskih putničkih agencija, u suradnji s konzultantskom tvrtkom IQ i certifikacijskom kućom Lloyd Register Quality Assurance, pokrenula je projekt implementacije i certificiranja sustava upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2008.

Održana su dva ciklusa radionica za djelatnike preko pedeset agencija uključenih u projekt. 

U drugom krugu polaznici su nastavili rad na pripremi dokumentacije prema zahtjevima norme. Kroz timski rad definirane su radne procedure i procesi u poslovanju turističkih agencija. Već tijekom radionica sudionici su, kroz razmjenu iskustava, dobili ideje kako unaprijediti vlastito poslovanje.

Visoka razina znanja i iskustvo uključenih agencija kroz ovaj će projekt biti dokumentirani i jednostavnije preneseni na buduće nove djelatnike agencija. 

„Analizom broja rezervacija koje dolaze od ostalih agencija ustanovili smo da najbolju prodaju, bez obzira na najvišu cijenu, ima agencija koja posjeduje licencu“, obrazložila je Anamarija Pustijanac Vinković razloge zbog kojih je agencija Arlen ušla u proces certifikacije.

Uskoro se mogu očekivati nove radionice jer projekt ISO odvija se u više faza.

Pročitajte još: Dojmovi s prve ISO radionice u Zagrebu

                           UHPA organizira prve radionice u sklopu ISO projekta

                           Projekt ISO 9001:2008 pobudio pažnju javnosti

 

Vaši komentari