Loading...

Održana Skupština UHPA-e u Zagrebu

10.12.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na Skupštini je usvojen Financijski plan za provedbu programa rada UHPA-e za 2019. godinu i izmjene statuta

39. Skupština UHPA-e strukovne udruge i 34. Skupština UHPA-e udruge poslodavaca održana je u ponedjeljak, 10. prosinca 2018. u hotelu Westin u Zagrebu. Na Skupštini je jednoglasno usvojen Financijski plan za provedbu programa rada UHPA-e za 2019. godinu kao i izmjene Statuta UHPA-e - strukovne udruge i Statuta UHPA-e - udruge poslodavaca.

U drugom dijelu Skupštine, predstavnici NP Plitvička jezera prezentirali su članovima ponudu za hotelijerstvo i ugostiteljstvo te najavili novitete za 2019. godinu.

U sklopu Skupštine, održano je službeno potpisivanje Ugovora o marketinškoj suradnji s gradom Hvarom. Prepoznavši intenzivni razvoj te izuzetne rezultate i rast turističkih pokazatelja destinacije čemu svjedoči ovogodišnje obilježavanje 150 godina organiziranog turizma, Hvar je potpisivanje ugovora posato preporučena domaća destinacija 2018./2019. godine od strane UHPA-e u svim komunikacijskim i promotivnim kanalima udruge, a sve kako bi pridonijeli još boljem pozicioniranju, prepoznatljivosti i promociji destinacije kroz jačanje turističkog sektora.

Izvor i foto: UHPA

Vaši komentari