Loading...

Održana Skupština UHPA-e u Zagrebu

05.06.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Izabrani članovi Upravnog i Nadzornog odbora

U srijedu, 05. lipnja 2019. godine, u hotelu International u Zagrebu održana je 40. Skupština UHPA-e strukovne udruge i 35. Skupština UHPA-e udruge poslodavaca.

Na Skupštini je jednoglasno usvojen Izvještaj o radu i financijski izvještaj UHPA-e za 2018. godinu te izbor 10 članova Upravnog odbora te 5 članova Nadzornog odbora.

U Nadzorni odbor izabrani su: Maria-Gracia Baćac (M-G Express d.o.o., Kanfanar), Goran Bojković, (Danex-Umag d.o.o., Umag), Vlado Ilišković (Ilišković d.o.o, Korčula), Dragan Kostadinović (Shuttle d.o.o. putnička agencija, Split) i Janko Mavrović (Mediteran adria d.o.o., Rijeka).

Upravni odbor izabrani su: Euro Juričić (Atlas Rabac d.o.o., Rabac) kao predstavnik redovnih članova iz regije Istra, Dragan Brnić (T.A. Šiloturist, Šilo) kao predstavnik redovnih članova iz regije Kvarner, Mile Uroda (Škver tours – Navale turizam j.d.o.o., Biograd na Moru) kao predstavnik redovnih članova iz regije Sjeverna Dalmacija, Jurica Glavina (Eklata d.o.o., Split) kao predstavnik redovnih članova iz regije Srednja Dalmacija, Maro Savinović (Atlant travel d.o.o., Dubrovnik) kao predstavnik redovnih članova iz regije Južna Dalmacija, Silvana Turčić (Obzor putovanja d.o.o., Zagreb) i Robert Petrinović (Palma travel d.o.o., Zagreb) kao predstavnici redovnih članova iz regije Kontinentalna Hrvatska, Igor Popović (Adriagate d.o.o., Split) kao predstavnik redovnih članova s najvećim brojem bod-glasova, Maja Šimenc (DMK Vall 042 d.o.o.,Varaždin) kao predstavnica redovnih članova s najmanjim brojem bod-glasova Kontinentalna Hrvatska te Michele Bassanese (Plavo more d.o.o., Umag) kao predstavnik redovnih članova s najmanjim brojem bod-glasova Primorska Hrvatska.

Mandat članova UO i NO traje 4 godine te počinje istekom mandata sadašnjeg saziva koji traje do 18.06.2019. godine

U sklopu Skupštine, održana je i prezentacija projekta „Tjedan odmora vrijedan“ Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice. Riječ je o projektu posebnih pogodnosti namijenjenih domaćim turistima, a plan je u projekt uključiti gospodarstvenike i ostale subjekte iz područja turizma kao što su smještajni i ugostiteljski objekti, nacionalni parkovi, parkovi prirode, muzeji, kazališta, željeznički i zračni promet i slično.

Izvor i foto: UHPA

 

Vaši komentari