Loading...

Održana WTM radionica u Travel & Technology HUB-u

14.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na interaktivnoj radionici predstavljeni su ključni trendovi koji će u nadolazećem periodu obilježiti travel industriju

U Travel & Technology HUB-u „Gacka 16“ 13. studenoga 2017. održana je radionica za turističke agencije s ciljem predstavljanja novosti i trendova s ovogodišnjeg WTM sajma u Londonu. Uz samo predstavljanje tema s ovogodišnjeg sajma želja organizatora je bila i povezivanje agencija te međusobna razmjena iskustava.

Glavni sudionici radionice bili su Marko Kihas (Croatia Incentive), Ivan Kaurin (Travel management) i Filip Šavor (Travel management), a kroz interaktivnu radionicu predstavljeni su ključni trendovi koji će obilježiti travel industriju u nadolazećem periodu. Kao jedan od najznačajnijih trendova istaknuo se potencijal i kontinuirani rast tržišta Azije koji je ujedno prilika i za hrvatski turizam. Prezentirani su i primjeri destinacija koje su već prepoznale ovaj trend.

Gosti su se osvrnuli i na trendove u marketinškom oglašavanju u turizmu gdje ključnu ulogu preuzimaju društvene mreže i blogeri te inovativna kreativna niskobudžetna rješenja kojima je cilj podići svijest o određenom proizvodu ili usluzi.

Na radionici su predstavljeni i noviteti i trendovi s područja avioprometa kao i iz područja tehnologija i hotelskog smještaja. Također, napravljen je osvrt na trenutno stanje hrvatskog turizma i njegov položaj u odnosu na sadašnje svjetske trendove i ono što nas očekuje u budućnosti.

Izvor: Travel & Technology HUB ''Gacka 16''

Foto: UHPA

Vaši komentari