Loading...

Održane edukacije za stručno usavršavanje javnog i privatnog sektora

23.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Suradnjom HTZ-a i UHPA-e održane četiri radionice na temu uloge vodiča za pustolovna putovanja i ribolovnog turizma

Radionice su organizirane u sklopu zajedničkog projekta Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) namijenjenog obrazovanju javnog i privatnog sektora u 2017. Program obrazovanja obuhvaća razvoj, marketing i provedbu destinacijskih proizvoda posebnih oblika turizma. Namijenjen je odabranim ciljnim skupinama koje obuhvaćaju zaposlene u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi, turističkim agencijama, vodičima, potencijalnim gospodarskim i drugim zainetresiranim subjektima.

Sudionici radionice ‘'Uloga vodiča za pustolovna putovanja u kreiranju jedinstvenih i neponovljivih doživljaja i iskustava turista'' u Splitu (17.11.) i Zagrebu (20.11.) imali su priliku sagledati i razumjeti kontekst i potencijal pustolovnog turizma, steći uvid u trendove na globalnoj razini te stanje i potencijale ponude hrvatskog tržišta pustolovnog turizma, dok su sudionici radionice ''Ribolovni turizam – Pretpostavke i okviri razvoja destinacije ribolovnog turizma'' u Splitu (16.11.) i Zagrebu (21.11.) saznali koji su aktualni trendovi i izazovi na globalnom turističkom tržištu ribolovnog turizma (mora, jezera, rijeke), kao i stanje, kontekst, strateške okvire i razvojne potencijale ribolovnog turizma u Hrvatskoj.

Za realizaciju programa edukacije angažiran je ugledni predavač iz Velike Britanije gospodin Myles Farnbank koji ima preko 30 godina iskustva kao vodič specijaliziran za programe pustolovnog turizma. 

Više informacija o održanim radionicama pročitajte ovdje.

Izvor i foto: UHPA

Vaši komentari