Loading...

Održane radionice na temu "Upravljanja rizicima"

30.10.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Radionice su održane tijekom listopada u Opatiji, Splitu i Zagrebu

Norma ISO 9001:2015 postavlja pred agencije uključene u ISO projekt zahtjev da posebnu pažnju posvete planiranju, mjerenju, analizi i poboljšanju. Tijekom implementacije projekta kroz provedene interne audite i zahtjeve članova iskazane u evaluacijama identificirana je potreba za organizacijom radionica kojima bi se dodatno usavršila znanja i kompetencije djelatnika certificiranih agencija. U tu svrhu Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) organizirala je uvodni ciklus od tri radionice upravljanja rizicima tijekom listopada. Radionice su održane u Opatiji, Zagrebu i Splitu, a anketa je pokazala da su radionice bile iznimno dobro prihvaćene među polaznicima, predstavnicima članova UHPA-e.

Radionice su omogućile upoznavanje sa pojmom i značajem rizika u suvremenom konkurentnom poslovanju agencija, upoznavanje s alatima i modelima za planiranje i upravljanje rizika, inovativan pristup razvoju novih proizvoda, upravljanje rizikom s naglaskom na normu ISO 9001:2015.

Rezultati anketa pokazuju kako su ove radionice i predavači najbolje ocjenjeni otkad UHPA aktivno analizira uspješnost provedenih edukativnih aktivnosti.

Radionica je bila veoma zanimljiva, jedna od najboljih do sada, a predavačica je bila odlična. Svakako bi trebalo imati još ovakvih radionica kako bi se stečena početna znanja dalje unaprijedila“, jedan je od komentara koji izdvajamo iz ankete.

Na radionicama je sudjelovalo 40 polaznika koji su iskazali interes za sudjelovanjem na idućim radionicama 'višeg stupnja'.

 

Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.

Vaši komentari