Loading...

Održani regionalni sastanci UHPA-e u prosincu 2014.

19.12.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Predbožićni sastanci održani su u Zagrebu (11.12.), Istri (16.12), Rijeci (16.12.), Splitu (17.12) i Dubrovniku (18.12.)

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) od 11. do 18. prosinca organizirala je tradicionalne predbožićne regionalne sastanke na kojima je, između ostalog,  direktor UHPA-e Željko Trezner prezentirao aktivnosti i rezultate UHPA-e iz mjeseca u mjesec  2014. godini.

Istaknuo je kako su uspješno završena dva projekta stručnog osposobljavanja, financirana sredstvima EU, na kojima su sudjelovali zaposlenici članova UHPA-e te je dodao kako je jedan od njih Agencije za mobilnost i programe EU proglasila primjerom dobre prakse. Projekt implementacije sustava kvalitete ISO 9001:2008 također je uspješno proveden te je 40 agencija dobilo certifikat, a već je krenuo i drugi ciklus s dodatnih 40 agencija zainteresiranih za certificiranje.

Dodao je kako je UHPA provela i nekoliko seminara o primjeni PDV-a te da je UHPA aktivno angažirana u razgovorima s Poreznom upravom.

Osvrnuo se  na UHPA publikacije te ostale kanale informiranja kao što je uhpa.hr i UHPA Newsletter.

Dotaknu se projekta DMK na kojem je UHPA surađivala s HTZ-om, Ministarstvom turizma, Veleučilištem VERN' i Institutom za turizam te je kazao da je projekt rezultirao DMK priručnikom koji donosi preporuke za uspješno poslovanje i marketing u turizmu posebnih interesa.

Članovi UHPA-e i direktor razgovarali su i o ostalim aktualnim pitanjima UHPA-e kao što je sazivanje izvanredne sjednice UHPA-e i stavljanje na raspolaganje mandata direktora.

Vaši komentari