Loading...

Održani regionalni sastanci UHPA-e u rujnu

18.09.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na tradicionalnim regionalnim sastancima sudjelovalo je stotinjak članova

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u rujnu je organizirala šest regionalnih sastanaka tijekom kojih je stotinjak okupljenih članova razgovaralo o aktualnostima iz rada UHPA-e i prijedlozima članova za uvrštenje u Program rada UHPA-e za 2015. godinu.

Održane su prezentacije koje se tiču specijalizacija turističkih agencija koje UHPA provodi za svoje članove te implementacije sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008. Naime, 40 članova UHPA-e u svoje poslovanje implementiralo je sustav upravljanja kvalitetom čime su ostvarili certifikat prema normi ISO 9001:2008, a u rujnu je počeo drugi ciklus prijava na projekt. Uskoro će krenuti i nove specijalizacije, a oba projekta je prepoznalo Ministarstvo turizma.

Regionalni sastanci održani su u Novigradu, Opatiji, Splitu, Dubrovniku, Vrbovcu i Osijeku. Osim tekućih pitanja, članovi su se bavili i edukacijom te je održana radionica odgovornog poslovanja, a govorilo se i o razvoju klastera. Članovi su se dotaknuli i drugih tema iz turizma kao što je ocjena sezone.

Također, za vrijeme regionalnih sastanaka održana je sjednica Upravnog odbora UHPA-e u Osijeku te Nadzornog odbora u Opatiji.

Regionalne sastanke UHPA-e u rujnu vodio je Željko Trezner, direktor UHPA-e, a idući regionalni sastanci održat će se u prosincu. (np)

Vaši komentari